У Львові ще 145 медичних працівників отримають допомогу від міста

http://leopolis.news/post/22639/--u-lvovi-shche-145-medychnyh-pracivnykiv-otrymayut-dopomogu-vid-mista

05/06/2020

 Відповідні рішення прийняв сьогодні виконавчий комітет Львова, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

  Зокрема, цього разу допомогу по 10 тис грн отримають 72 працівники першої міської клінічної лікарні. А по 20 тис грн отримають захворілі медики з різних медичних закладів міста.

«Сьогодні ми прийняли декілька рішень, які стосуються медичних працівників. В першу чергу, прийняли рішення про виплату матеріальної допомоги в розмірі 20 тис грн тим медичним працівникам, які захворіли, — сьогодні мова про 73 медичних працівники. Також ми готуємо наступні рішення для такої оплати.

Окрім того, сьогодні було прийнято рішення про виплату матеріальної допомоги в розмірі 10 тис грн медичним працівникам першої міської клінічної лікарні. Це працівники, які працюють з хворими на коронавірус або з підозрою на коронавірус. Це 72 медичні працівники. Раніше 45 медичним працівникам цієї лікарні ми вже дали таку допомогу.

Захворілі медичні працівники є в 11 медичних закладах міста Львова, більшість — з лікарні швидкої допомоги», — пояснила Галина Слічна, заступниця міського голови й керівниця міського штабу протидії COVID-19.

Нагадаємо, раніше місто виплатило допомогу по 10 тис грн для 13 працівників Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України, 237 працівників Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, для 8 лаборантів Науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та 45 працівників 1-ї міської клінічної лікарні імені Князя Лева. А також — по 20 тис грн для 27 медичних працівників, які захворіли на коронавірусну інфекцію, надаючи допомогу хворим. Загалом на ці виплати мерія Львова уже скерувала 3,7 млн грн.

Leopolis.news