logo
23/04
22/04
19/04
18/04
17/04
2 ...

У школах Львова працюватимуть юристи: які обов'язки вони виконуватимуть

05-06-2020 17:371062

У школах Львова працюватимуть юристи: які обов'язки вони виконуватимуть
Фото: Ілюстративне, UkrMedia

Виконавчим комітетом Львівської міської ради прийнято рішення про введення до штатних розписів шкіл міста посади юрисконсульта. Така посади необхідна через нове законодавство у сфері освіти, зміни ведення публічних закупівель та для постійного юридичного супроводу.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Сьогодні на виконавчому комітеті було прийняте надзвичайно правильне рішення щодо введення додаткових штатних одиниць в заклади загальної середньої освіти. Мова йде про юристів, юрисконсультів. Оскільки законодавство змінилось в тендерних закупівлях, багато повноважень переходить до керівників навчальних закладів. На рівні міністерства таких штатних одиниць в навчальних закладах не передбачено. Ми прийняли таке рішення, адже це дає неймовірну допомогу керівникам навчальних закладів.

Сьогодні ми вводимо 117 штатних одиниць, тобто по 1 людині в кожну школу. Вони будуть займатися питаннями тендерних закупівель, виконуватимуть обов’язки відповідальної особи за всі торги», — розповіла Галина Слічна, заступниця міського голови з гуманітарних питань.

Leopolis.news