logo
19/04
18/04
2 ...

Через порушення карантину у центрі Львова закрили два заклади

07-06-2020 10:54911

Через порушення карантину у центрі Львова закрили два заклади

Міська комісія з питань ТЕБ та НС 6 червня розглянула результати роботи моніторингових груп щодо дотримання підприємцями та мешканцями карантинних обмежень.

Через виявлені порушення вирішено призупинити діяльність двох закладів, інформує пресслужба ЛМР. 

У протоколі засідання комісії зазначено, що моніторинговими групами було перевірено дотримання суб'єктами господарювання, водіями громадського транспорту і населенням протиепідемічних заходів в умовах продовження карантину. Всього було обстежено 419 об'єктів. Як наслідок, надано 36 попереджень та складено 1 протокол.

У зв'язку з виявленими 6 червня порушеннями карантинних заходів вирішено призупинити діяльність закладу «Шаурма Львів», що на пл. Галицька, 10, та магазину «Сувеніри», що на вул. Краківська, 14.

Як повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, на вул. Краківській, 14 у магазині сувенірів був відсутній пристрій для вимірювання температури, заміри температури не проводились. У закладі «Шаурма Львів» на пл. Галицькій, 10 у МАФі продавали шаурму всупереч протоколу № 34.

Нагадаємо, протягом дня в усіх районах міста працювали моніторингові групи, котрі перевіряли суб'єкти господарювання та міський транспорт на дотримання карантинних заходів. Такі перевірки триватимуть протягом усіх вихідних днів на виконання доручення міської комісії з питань ТЕБ і НС. 

Leopolis.news