logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

У Рудках під час товариського матчу збирали кошти для сімей загиблих

10-06-2019 20:112699

У Рудках під час товариського матчу збирали кошти для сімей загиблих

Вчора на стадіоні м. Рудки Самбірського району відбувся товариський футбольний матч між командами ветеранів ФК «Ураган» с. Підгайчики, яке входить до складу Рудківської об’єднаної територіальної громади, та збірною ветеранів України.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Цікавий поєдинок ветеранів викликав неабиякий інтерес. Під час футбольного матчу серед уболівальників збирали кошти для допомоги сім’ям загиблих учасників АТО із с. Сусолів – Івана Свідерського та Володимира Лева.

В результаті глядачі футбольного поєдинку в спеціальну скриньку накидали більше одинадцяти тисяч гривень. Ці кошти передані сім’ям, які на війні з агресором Московії втратили рідних.

Незважаючи на роки, ветерани обох команд показували неабияку футбольну майстерність, що викликала захоплення в уболівальників. У напруженому поєдинку перемогу здобули ветерани збірної України, за яку виступали відомі в минулому футболісти. Серед них, зокрема, Мирон Маркевич. Єдиний гол у ворота «Урагану» забив Владислав Ващук.

Учасники товариського матчу повезли додому різні сувеніри. Фірма «Йозера» для них виготовила горнятка з пам’ятним написом про матч, а ветерани «Урагану» для гостей-суперників – спеціальні відзнаки. У свою чергу голова ОТГ Іван Лозинський подарував Мирону Маркевичу ікону Рудківської Матері Божої, а ветеранів команди Підгайчик відзначив Подяками міської ради.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news