У Львові оголосили архітектурний конкурс на створення музичної школи на Личаківській

http://leopolis.news/post/23012/u-lvovi-ogolosyly-arhitekturnyy-konkurs-na-stvorennya-muzychno-shkoly-na-lychakivskiy

12/06/2020

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Мова йде про велику територію. Тут планується як школа, так і спеціальний концертний зал. Також тут планується облагородити територію, яка є ключовою і важливою для нашого міста.

Є чітко визначені часові рамки: 14 серпня — останній термін реєстрації учасників, а до 21 вересня — останній термін подачі конкурсних пропозицій. З наступного тижня ми розпочнемо підготовку цієї земельної ділянки», — сказав Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

«Важливо, щоб там працювала охорона, щоб територію не використовували бездомні. Там повинен бути порядок, це потрібно ретельно продумати», — наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше ця земельна ділянка належала майновому комплексу військового містечка № 85. У 2018 році рішенням сесії Львівської міської ради ця ділянка перейшла у власність міста і тут було вирішено збудувати сучасну музичну школу. Минулого року провели конкурс на загальну концепцію цього об'єкту та підготувати конкурсне завдання. Це стало основою для проведення архітектурного конкурсу на саме будівництво.