logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Коронавірус у «Карпатах»: команда виходить з карантину

16-06-2020 15:24885

Коронавірус у «Карпатах»: команда виходить з карантину
Фото: ФК «Карпати»

Львівський футбольний «Карпати» сьогодні, 16-го червня, виходить з карантину і розпочинає підготовку до матчу з «Олімпіком».

Як повідомляється на сторінці ФК «Карпати», сьогодні минуло 15 діб після оголошення вимушеного карантину в таборі львівських «Карпат» через спалах захворювання на COVID-19. Впродовж цього періоду гравці та працівники клубу перебували у режимі самоізоляції, обмеживши будь-які контакти, окрім проходження обов’язкових регулярних ПЛР-тестувань.

«Станом на сьогодні, зважаючи на результати проведених ПЛР-тестів, повідомляємо про те, що наразі 8 футболістів та 5 працівників ФК «Карпати» все ще мають ознаки коронавірусу і продовжують залишатися ізольованими. У них не було контактів із іншими гравцями. Гострі симптоми інфікованих відсутні, за винятком втрачених смакових та нюхових властивостей. Усі футболісти знаходяться вдома та регулярно звітують про стан свого здоров’я», – йдеться в повідомленні.

Водночас, троє працівників «Карпат» перебувають у лікарні.

«На жаль, гірша ситуація у трьох працівників клубу старшого віку – вони перебувають в лікарнях та отримують всю необхідну медичну допомогу. Їхній стан стабільно задовільний, спостерігається покращення», – зазначають у клубі.

Таким чином команда розпочне тренувальний процес з усіма здоровими гравцями, у тому числі із великою групою зовсім юних карпатівців. Підготовка до відновлення сезону відбуватиметься виключно у закритому режимі, без допуску будь-яких сторонніх осіб. Навіть попри суттєві втрати та простій тренувального процесу, ФК «Карпати» вкотре наголошує, що готовий до боротьби в чемпіонаті.

Leopolis.news