logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Поціновувачів джазової музики запрошують на підсумковий концерт Львівської Школи Джазу

21-06-2020 16:521067

Поціновувачів джазової музики запрошують на підсумковий концерт Львівської Школи Джазу

28 червня у межах Програми «Львів 2020: Фокус на культуру» відбудеться підсумковий концерт Львівської Школи Джазу.

 

Про це повідомляє пресслужба Львівської Школи Джазу.

Упродовж минулих років Школа Джазу під керівництвом Ігоря Гнидина проводила багато репетицій і підготовки до концертів, а в кінці червня 2020 року музиканти мали б грати черговий підсумковий концерт. Як відомо, в Україні діють карантинні обмеження щодо культурних заходів, однак музиканти вирішили не відміняти концерт, а зробити його онлайн. Таким чином вони хочуть показати, що розвиток джазового середовища у Львові не зупинився, а продовжує існувати і розвиватись. Це творча ініціатива Львівської Школи Джазу, яка за роки існування багато зробила для популяризації джазової культури у Львові і в Україні.

Крім учнів школи, участь в концерті також візьмуть відомі львівські джазові музиканти і викладачі Анастасія Літвінюк та Андрій Кохан, які допомагають Школі та вболівають за розвиток джазової освіти у Львові.

Партнерську підтримку у формі забезпечення технічного виробництва та онлайн трансляції події надає Музичний канал Lito.

Концерт відбудеться за фінансової підтримки управління культури Львівської міської ради.

Подія на FB:
https://bit.ly/2Y9MpeV

Також трансляцію можна дивитись на FB сторінці Львівської школи джазу:
https://www.facebook.com/lvivjazzschool/

Довідка

Львівська Школа Джазу та Сучасної Музики – це проект для музикантів і тих, хто хоче таким стати, який вже впродовж трьох років свого існування активно популяризує львівську джазову культуру як в Україні, так і за її межами. Проект для початківців та професіоналів без вікових обмежень та стилістичних рамок. Для усіх охочих вчитися музикувати та розуміти музичну культуру, стати її частиною і ділитися нею з іншими. Керівником школи є Ігор Гнидин.

Тут викладають музиканти нового покоління, які навчалися у кращих джазових музикантів Європи. На основі здобутих знань та досвіду вони вибудували навчальний процес опираючись на зразок спільноти музичних шкіл «Bednarska», а сучасна методика навчання надає змогу учневі за невеликий термін досягнути необхідного рівня аби вийти на велику сцену та почуватися вільно у спільному просторі імпровізацій з іншими музикантами. За час роботи Школа налагодила контакт і продовжує співпрацю з відомими джазовими музикантами та викладачами з усього світу, зокрема Michael Bowie, Frank Parker, Janusz Szrom, Bogdan Hołownia, Mark Bernstein, Grzegorz Karnas, David Friesen, Hans Peter Salentin, Zbigniew Wrombel, Piotr Wrombel, Krzysztof Szmajda та інші.

Leopolis.news