logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

На Львівщині керівник військового лісгоспу систематично збував необлікований кругляк – СБУ (ФОТО, ВІДЕО)

19-06-2020 10:211571

На Львівщині керівник військового лісгоспу систематично збував необлікований кругляк – СБУ (ФОТО, ВІДЕО)

На Львівщині співробітники Служби безпеки України викрили на корупційному правопорушенні одного із керівників військового лісгоспу.

Для статусності зловмисник хизувався неіснуючими зв`язками у прокуратурі та СБУ, інформує управління Служби безпеки України у Львівській області.

За даним досудового слідства, посадовець займався систематичним збутом необлікованого кругляка. Ліс відвантажували за заниженими цінами та без жодних товарно-транспортних документів.

Погорів зловмисник на хабарі у майже 2,5 тисячі американських доларів. Затримали його після одержання 42 500 гривень – заключної частини неправомірної вигоди.

У межах кримінального проваджень відкритого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Встановлюються всі обставини справи та інші посадовці лісгоспу, причетні до протиправної діяльності.

Наразі тривають обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.

Викриття корупційної схеми відбувалося спільно зі слідчим Нацполіції за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України.


Leopolis.news