logo
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

На Львівщині спіймали банду, яка обкрадала гаражі (ФОТО)

19-06-2020 21:101577

На Львівщині спіймали банду, яка обкрадала гаражі (ФОТО)
Фото: ВК поліції Львівської області

Поліцейські викрили злочинну групу, причетну до крадіжок з автомобілів та гаражів на Львівщині. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили зброю, набої, наркотичні речовини та викрадене майно.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Співробітники карного розшуку поліції Львівщини, спільно з оперативниками, слідчими та працівниками інших служб Червоноградського відділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури викрили злочинну групу, учасники якої причетні до викрадення майна з транспортних засобів і гаражів на території Сокальського, Радехівського районів та міста Червоноград.

«Зловмисниками виявились раніше судимі мешканці Червонограда, віком 31, 38 і 40 років. Під час проведення санкціонованих обшуків, до яких залучалися спецпризначенці, було виявлено та скеровано на експертні дослідження зброю, набої, наркотичні речовини, автомобільну техніку та інші речові докази», – розповів заступник начальника поліції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.

Слідчі Червоноградського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці перевіряють причетність учасників злочинної групи до скоєння злочинів, вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжних заходів.

Leopolis.news