logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

У Львові правоохоронці взяли під варту підозрюваного у зґвалтуванні дитини

20-06-2020 14:041154

У Львові правоохоронці взяли під варту підозрюваного у зґвалтуванні дитини
Фото: ілюстративне

За клопотанням слідчих Залізничного відділу поліції сьогодні суд обрав для затриманого запобіжний захід – тримання під вартою без визначення застави.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.  

Як повідомлялося раніше, 18 червня, о 12:40, до поліції надійшло повідомлення від львів’янки про те, що під час прогулянки з дітьми у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син.

До розшуків дитини були задіяні співробітники усіх служб територіального  підрозділу поліції, патрульні поліцейські та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Невдовзі хлопчик повернувся додому і розповів, що на вулиці  Роксоляни  невідомий чоловік покликав його у парк нібито допомогти штовхати мопед та пообіцяв купити газований напій. Там, у парку, дитину було зґвалтовано.

До встановлення особи та затримання зловмисника були задіяні оперативники, патрульні поліцейські, працівники ювенальної превенції та співробітники інших служб поліції Львівщини.

За декілька годин того ж дня правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний мешканець Львова. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Залізничного відділу поліції 19 червня повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news