logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Двом студенткам Франкового вишу призначили стипендії імені В.М. Чорновола та імені М. С. Грушевського

23-06-2020 19:59916

Двом студенткам Франкового вишу призначили стипендії імені В.М. Чорновола та імені М. С. Грушевського

Двоє студенток Львівського національного університету імені Івана Франка отримали академічні стипендії імені В.М. Чорновола та імені М.С. Грушевського за успіхи у ІІ семестрі 2019/2020 навчального року.

Зокрема, стипендію імені В.М. Чорновола отримала студентка магістратури факультету журналістики Віра Карпінська, інформує прес-центр університету.

«Думаю, моя нагорода – це, перш за все, заслуга факультету та Університету загалом, адже саме вони створюють умови для навчання та розвитку, забезпечують діяльність літгуртків, організовують конференції та інші професійні практики. А також не можу не сказати про людей, про нові знайомства у межах факультету, які змінюють і завжди відкривають нове. Стипендія для мене – це мотивація та поштовх вперед, оскільки вона посилює відчуття відповідальності і змушує ще більше працювати над собою», – ділиться своїми емоціями Віра Карпінська.

Другою стипендіаткою стала студентка 4-го курсу історичного факультету Христина Меренюк. Їй призначили стипендію імені М.С. Грушевського. «Вважаю, що існування іменних стипендій дає змогу розвиватися та справді заохочує до подальшої праці. Мені, як і будь-кому іншому, надзвичайно приємно отримати відзнаку за виконану роботу! І вже зараз у мене народжуються плани щодо свого наукового прогресу у майбутньому навчальному році», – зазначає Христина Меренюк і додає, що надзвичайно рада бути студенткою ЛНУ ім. Івана Франка: «історичний факультет став для мене особливим, а навчання в Університеті дало змогу розвинути себе в певних сферах, показало мої сильні сторони і виявило ті аспекти, над якими ще треба працювати».

Leopolis.news