logo
24/04
23/04
2 ...

Новим начальником податківців Львівщини став Комендат

25-06-2020 15:055073

Новим начальником податківців Львівщини став Комендат
Фото: teren.in.ua

Відповідно до наказу Голови Державної податкової служби України від 24 червня ц.р. новим керівником Головного управління ДПС у Львівській області призначено Ігоря Комендата.

Про це журналісту Leopolis.news повідомили у прес-службі ДПС.

Новий очільник фіскалів Львівщини народився 4 березня 1976 року у м. Костопіль Рівненської області. З вересня 2014 п’ять років поспіль був керівником Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області. До того також працював в податковій системі.

Свого часу І.Комендат був керівником Тернопільської обласної федерації баскетболу, засновником баскетбольного клубу «Тернопіль» та тернопільської обласної громадської організації «Яхт-клуб».

Після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського Ігоря Комендата називали кандидатом на пост голови Тернопільської обласної державної адміністрації. Хоча він сам цю інформацію спростовував і більше того: подав у відставку з поста очільника фіскальної служби Тернопільщини.

«Загалом функціонування такої інституції, як облдержадміністрація, в найближчому майбутньому взагалі не бачу, вже не кажучи про райдержадміністрації. Я би ці сараї всі скопом закрив і через «Прозоро» виставив, щоби їх придбали. Адже йде децентралізація, яка розроблялася на французький манер.

Згідно з нею мають бути префекти, які впливають на територіальні органи передусім у плані контролю. Бо є такі органи місцевого самоврядування, які можна назвати органами колективної безвідповідальності. Там не вистачає кваліфікованих людей, відповідно вони й приймають рішення, які, м’яко кажучи, не завжди є логічними», - стверджував в одному з інтерв’ю пан Комендат.

До призначення І.Комендата очільником львівських податківців був Василь Кресяк. Він виконував обов’язки начальника Головного управління ДПС у Львівській області з 30 липня 2019 року до 24 червня 2020 року.

Leopolis.news