Старт ЗНО 2020: на Львівщині явка учнів на тестування з математики склала понад 80%

http://leopolis.news/post/23800/start-zno-2020-na-lvivshchyni-yavka-uchniv-na-testuvannya-z-matematyky-sklala-ponad-80

25/06/2020

Явка склала 81,7 % від загальної кількості учнів, які зареєструвались на математику. Досить високий показник, враховуючи те, що скасували ДПА, повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Констатуємо, що всі пункти тестування розпочали роботу вчасно. Україна потребує освічених людей і дуже важливо, щоб молодь здобувала якісну освіту в українських вищих навчальних закладах і, у подальшому, реалізувала усі свої ідеї задля розвитку нашої держави. Бажаємо учасникам незалежного оцінювання успіхів та високих результатів»,- наголосив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Зазначимо, наступне ЗНО відбудеться 30 червня з української мови та літератури.

2 липня буде тестування з фізики, 6 липня - з іспанської, німецької, французької мов, а 7 липня - з англійської. 9 липня - з історії України, 13 липня - з біології, 15 липня з географії. Останнє тестування основної сесії відбудеться 17 липня - з хімії.

Нагадаємо, в умовах карантинних заходів, пункти тестування забезпечені усіма необхідними засобами індивідуального захисту.

Міністерство охорони здоров’я визначило критерії щодо проходження ЗНО. Так, в будівлю допускатимуть лише людей, які безпосередньо складають ЗНО, та інспекторів, усі повинні бути у масках. Учасників тестування повинні розсадити у приміщеннях з дотриманням соціальної дистанції (в аудиторіях – до 15 осіб на відстані 1,2 м). У кожному пункті тестування забезпечується чергування медпрацівників.

На вході до пунктів проведення тестування проводитимуть термоскринінг.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 25 червня по 17 липня, додаткова – з 24 липня до 10 серпня. Цьогоріч на Львівщині зареєструвались понад 26 тисяч учасників тестування.

Leopolis.news