logo
28/03
27/03
2 ...

Дванадцять собак з ЛКП «ЛЕВ» шукають господарів (ФОТО)

29-06-2020 19:191547

Дванадцять собак з ЛКП «ЛЕВ» шукають господарів (ФОТО)
Фото: Варіанти

У ЛКП «Лев» оприлюднили фотографії дванадцяти собачок, які потребують прилаштування.

 

РИЖУЛЯ, 3 роки. Місце відлову: вул. Коломийська. Маленька, ніжна мадмуазель. Гуляє на повідку, має нехуденьке, видовжене тільце і хороші манери.

РОБЕРТ (де Ніро), 1 рік. Місце відлову: вул. Зернова. Молодий, ідеальний хлопець: для дамочок - ніжний кавалер, а для чоловіків - друг і напарник. Має дуже солодкий ніс.

НІКО, 4 роки. Місце відлову: вул. Лемківська. Великий, плюшевий, щасливий пес. Зовсім не грізний. Гуляти на повідку, застрибувати в машину, давати лапу - все вміє.

КОРА, 4 роки. Місце відлову: вул. Виговського. Лагідна, слухняна і дуже печальна дівчинка. На ній був ошийник, тож сподіваємося, що вона просто загубилася, і скоро по неї прийдуть.

ДІГГІ, 3 роки. Місце відлову: вул. Мечнікова. Вродлива, хитра самобутня і дуже незалежна собачка. Має перчинку в характері. Заняття з кінологом підуть їй на користь.

БАЛЬТАЗАР, 3 роки. Місце відлову: вул. Промислова-Бойова. Великий, класний і дуже харизматичний собака. На 90% добрий, а з 10% - треба попрацювати.

КОНАН, 10 років. Місце відлову: вул. П'ясецького. Який це ніжний, завжди усміхнений і теплий пиріжок! Має занедбану шерсть, але після купання помолодшає на 3 роки.

РИЖИЙ, 12 років. Місце відлову: вул. Пимоненка. Старенький добряк. Приїхав до нас на повторну вакцинацію, бо знає, що про здоров'я потрібно дбати.

РЕБЕККА, 5 років. Місце відлову: вул. Миколайчука. Потішна собачка, дуже впевнена в собі і в тому, що вона красуня. Маленька, не набагато більша за кота.

КАЙРА, 6 років. Місце відлову: вул. Данила Апостола. Дуже мила дамочка, схожа на овечку. Контактна, ніжна, любить поїсти. Вродлива, абсолютно біла, тільки ніс і очі - коричневі.

БОНД (007), 1 рік. Місце відлову: вул. Замарстинівська-Гайдамацька. Малий, смішний і трішки наляканий хлопчик. До Джеймса Бонда йому ще далеко, але над його відвагою ми попрацюємо.

СНІЖОК, 3 роки. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького. Великий хороший хлопець з великим рожевим носом. Покірний, довірливий, має дуже м'який характер. Любить дівчат і зелену травичку.

Leopolis.news