logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

У КВУ назвали головних нардепів-прогульників червня

01-07-2020 15:44813

У КВУ назвали головних нардепів-прогульників червня

Комітет виборців проаналізував відвідування народними депутатами України та парламентськими фракціями пленарних засідань Верховної Ради у червні 2020 р.

За даними КВУ всі засідання Ради в червні відвідали 298 народних депутатів. Всього за місяць відбулося дев’ять пленарних засідань ВР, передає прес-служба КВУ.

15 народних депутатів майже не відвідували засідання Ради в червні. Зокрема, не був зареєстрований на жодному засіданні С. Вакарчук (заявив про складання депутатських повноважень), С. Івахів (0 засідань), Н. Шуфрич (зареєстрований лише на 1 засіданні), В. Столар (2 засідання), Ю. Льовочкіна (2 засідання), С. Льовочкін (2 засідання), Т. Козак (1 засідання). Причини відсутності депутатів на засіданнях ВР невідомі.

Серед фракцій Верховної Ради найвищі показники відвідування в депутатів «Європейської солідарності» та «Слуги Народу». В середньому на засіданнях Ради були присутні 69% депутатів ЄС. Зокрема, всі засідання Ради в червні відвідав 21 депутат ЄС: зокрема, А. Герасимов, І. Геращенко, О. Гончаренко, М. Княжицький, Н. Южаніна, В. Ар’єв та ін.

На засіданнях ВР також в середньому були присутні 69% депутатів «Слуги Народу». Зокрема, всі засідання Ради відвідали Д. Арахамія, І. Верещук, Д. Гетманцев, О. Качура, Г. Лерос, Р. Підласа, М. Потураєв, Г. Янченко та ін.

Дещо нижчі показники у фракції «Голосу» - в середньому 64% депутатів були зареєстровані на засіданнях Ради. Зокрема, всі засідання Ради відвідали С. Рахманін, І. Совсун, Я. Юрчишин, Я. Железняк, Р. Костенко, О. Устінова, С. Бобровська.

У депутатів «Батьківщини» показник відвідування на рівні 62%, «Опозиційної платформи За життя» - 60%.

Інформація про відвідування за даними зведеної електронної реєстрації.

Leopolis.news