У аеропорту «Львів» відкрили базу Wizz Air

http://leopolis.news/post/24129/u-aeroportu-lviv-vidkryly-bazu-wizz-air

01/07/2020

Окрім того, сьогодні авіаперевізник відкрив шість нових напрямів зі Львова, інформує пресслужба ЛМР.

Нові рейси стартуватимуть вже у липні:

    Львів — Гамбург (Німеччина) рейси по понеділках і п’ятницях із 3 липня;
    Львів — Таллінн (Естонія) щовівторка, четверга і щосуботи з 2 липня;
    Львів — Біллунн (Данія) щосереди та щонеділі з 1 липня;
    Львів — Лісабон (Португалія) щосереди та щонеділі з 1 липня;
    Львів — Щецин (Польща) щоп’ятниці та щопонеділка із 3 липня;
    Львів — Будапешт (Угорщина) щосереди та щонеділі.



Авіаквитки можна забронювати на сайті авіакомпанії Wizzair.com.

«Сьогодні в нас подвійне свято: базування літака Wizz Air і відкриття 5 нових маршрутів, навіть 6 — адже сюди входить також Будапешт, який мав відкритися ще в березні. Ми дуже щасливі, що відсьогодні будемо мати 17 напрямів цієї авіакомпанії. Нові напрямки — це Лісабон, Біллунн, Щецин, Таллінн і Гамбург. Дуже вдячні Wizz Air, адже це перша компанія, яка відновлює роботу зі Львовом, а в такі важкі для світу часи ще й відкриває нові напрями. Ми дуже раді, що вони інвестують саме у Львів і стають лідером за об'ємами, адже виконують близько 30% об'ємів аеропорту. Цей перевізник для нас дуже важливий», — зазначила Тетяна Романовська.

Як зазначив директор з постачання та логістики Wizz Air Андраш Себок, зі Львовом компанія працює ще з 2009 року.

«Це дійсно дуже великий день у житті авіакомпанії: ми щасливі, що змогли відкрити у Львові свою базу. У 2008 році ми почали працювати в Україні, а у Львові - з 2009. Тож на сьогодні з України у нас 72 маршрути, 17 з яких — зі Львова. Я дуже радий, що сьогодні міг бути першим пасажиром рейсу з Будапешту, адже ми мали відкрити його раніше, проте нам завадила ситуація з коронавірусом. Це демонструє те, наскільки WizzAir відданий українському ринку. Сподіваємось, що у майбутньому ми відкриємо ще більше маршрутів. Ми раді, що ваш аеропорт може приймати більше літаків, а місто — більше туристів. Нові маршрути також дають можливість львів'янам більше подорожувати за кордон. Місто дуже красиве і справді цього заслуговує», — зауважив Андраш Себок.

Загалом, разом із новими маршрутами, авіакомпанія Wizz Air літатиме зі Львова до 17 аеропортів світу: Дортмунд, Берлін, Гамбург, Франкфурт-Ган, Лондон, Копенгаген, Братислава, Лісабон, Будапешт, Вроцлав, Ларнака, Гданськ, Вільнюс, Катовіце, Щецин, Таллінн, Біллунн.

Leopolis.news