Зеленський ліквідував Нацкомфінпослуг

http://leopolis.news/post/24190/zelenskyy-likviduvav-nackomfinposlug

02/07/2020

Відповідний указ оприлюднили на сайті глави держави

«На виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг» постановляю: припинити Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, шляхом ліквідації», - йдеться у документі.

У зв'язку з цим визнається таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 23 листопада 2011 №1070 «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг».

Зеленський також утворив комісію з ліквідації Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг і визначив її головою керівника апарату Нацкомісії Тетяну Галабудську. Вона має у тримісячний строк поінформувати про результати проведеної роботи.

Кабінету міністрів доручено вирішити в установленому порядку питання щодо подальшого використання об’єктів права державної власності, що перебували в управлінні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Leopolis.news