logo
28/03
2 ...

Пішла по чорницю та загубилася: на Жовківщині п’ятий день шукають заблукалу жінку

03-07-2020 12:181497

Пішла по чорницю та загубилася: на Жовківщині п’ятий день шукають заблукалу жінку
Фото: ілюстративне

На Львівщині вже п’ятий день шукають 59-річну мешканку села Добросин Жовківського району Галину Сумик. Жінка ще 29 червня поїхала з сусідами до лісу збирати чорницю та загубилася.

Як розповіла невістка Мирослава, 59-річна Галина Сумик у понеділок, 29 червня, вранці поїхала з сусідами автомобілем до лісу у село Пирятин по чорниці. Жінка мала з собою два відра, коли одне назбирала, пішла по інше. Так сталося, що вона відлучилася від людей, з якими приїхала до лісу, і загубилася. Зараз про те, де перебуває Галина Сумик, нічого невідомо, пише ZAXID.NET.

До пошуку жінки залучили надзвичайників, волонтерів з собаками, поліцію, родичів, односельців.

Зі слів Мирослави, близько обіду у день зникнення жінка зателефонувала родичам, попросила за нею приїхати, думала, що сусіди її залишили і поїхали.

«Вона вийшла у якомусь боці лісу і не знала місцевості. Потім сказала, що йде по корову, згодом казала, що десь біля лікарні. Ми подумали, що з нею щось не те, що вона теке говорить. Вона в лісі, а там же лікарні нема», – розповіла Мирослава.

Згодом жінка на телефонні дзвінки не відповідала, а далі телефон розрядився і з нею більше не було зв’язку.

Зі слів невістки, свекруха здорова, ніколи раніше не мала проблем з психікою чи провалів у пам’яті. Спершу родичі самостійно намагалися знайти Галину Сумик, а вже увечері в день її зникнення звернулися в поліцію.

Мирослава припускає, що свекрусі могло раптово стати погано.

«Швидше за все, їй стало погано і вона десь впала і лежить. Швидше за все, щось сталося», – вважає Мирослава.

У поліції Львівщини підтвердили, що зниклу жінку шукають вже п'ятий день. Що з нею могло трапитися, наразі невідомо.

Усіх, кому щось відомо про місце перебування Галини Сумик, просять повідомити на лінію 102 або за телефоном: 097 028 1758.

Особливі прикмети жінки: зріст 165 см, очі зелено-карі, середня тілобудова, волосся світло-русе з сивиною. Було одягнена у біло-жовтий комбінезон типу дощовика та гумові чоботи. З собою мала біле або прозоре відро та телефон Nokia.

Leopolis.news