logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

Кредобанк надає можливість отримати іпотечний кредит за ставкою від 8% річних

03-07-2020 20:06902

Кредобанк надає можливість отримати іпотечний кредит за ставкою від 8% річних

Кредобанк в черговий раз знижує відсоткові ставки за кредитами на придбання житлової нерухомості для фізичних осіб.  Відтепер у банку можна отримати іпотечний кредит за ставкою від 8% річних у гривні, що є однією з найвигідніших пропозицій на ринку України.

 

Про це повідомляє пресслужба АТ «Кредобанк».

Іпотечний кредит за фіксованою ставкою 8% річних на перший рік кредитування можна отримати на придбання житла на вторинному ринку за умови участі власними коштами від 40% вартості об’єкта кредитування та отримання заробітної плати або чистого підприємницького доходу на рахунок у Кредобанку. Якщо позичальник не отримує дохід на рахунок у банку, фіксована ставка на перший рік кредитування складе 10% річних. У разі участі власними коштами від 20% до 39% відсоткова ставка на перший рік кредитування складе від 9% річних для клієнтів, що отримують дохід на рахунки в банку, та 11% річних для інших позичальників. Окрім того, банк скасував додаткові комісії за видачу кредиту.

При купівлі нерухомості на первинному ринку фіксована відсоткова ставка для позичальників, що отримують заробітну плату або чистий підприємницький дохід на рахунок в Кредобанку, на перший рік кредиту складе від 9% річних при участі власними коштами від 40% та від 10% річних при участі власними коштами від 20% до 39% вартості об’єкта, що купується. Для інших позичальників ставка на перший рік складе відповідно 11% та 12% річних. Після перших трьох років кредитування за іпотечним кредитом діє змінна відсоткова ставка, що розраховується з маржею банку на базі UIRD3M – індикативної ставки Українського індексу ставок за 3-місячними депозитами фізичних осіб, яка публікується щоденно на офіційному сайті Національного банку України. Термін кредитування – до 20 років.

«Кредобанк знову знижує базові відсоткові ставки за іпотечними кредитами та пропонує додаткові знижки існуючим клієнтам банку, які дозволяють отримати кредит під 8% річних у гривні на перший рік дії угоди. Нові ставки діятимуть в банку на постійній основі та переконливо підтверджують, що недорогі іпотечні кредити – вже не мрія, а реальна можливість в Україні. Ми сподіваємось, що можливістю отримати вигідний кредит скористається чимало українців, що планують здійснити свою мрію мати власне житло»,  – говорить директор департаменту роздрібних клієнтів АТ «Кредобанк» Орися Юзвишин.

Кредобанк також змінив ставки за кредитами на поточні потреби під заставу нерухомості – відтепер ставка на перший рік такого кредитування складає 14% річних та 12% річних для клієнтів, що отримують дохід на рахунок в банку. Окрім того, банк надає можливість отримати іпотечний кредит на придбання комерційної нерухомості за ставкою 12% річних на перший рік кредитування.

Детально з умовами іпотечних кредитів можна ознайомитися на вебсайті банку.

Довідка:

АТ «Кредобанк» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків та входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг». 

Leopolis.news