У ЛОДА розповіли про актуальні конкурси для молоді, ЗМІ та громадянського суспільства

http://leopolis.news/post/24277/u-loda-rozpovily-pro-aktualni-konkursy-dlya-molodi-zmi-ta-gromadyanskogo-suspilstva

03/07/2020

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Інформаційно-аналітичний центр «Громадський Простір» висвітлює актуальну інформацію про розвиток громадянського суспільства в Україні, можливості програм розвитку, грантів, стипендій, вакансій і стажувань.

Конкурси на липень:

- Набір на програму «Креативна молодь змінить Україну»

Упродовж 8 тижнів відібрані до участі на конкурсних засадах молоді люди пройдуть інтенсивне онлайн-навчання за спеціально розробленою програмою, яка базується на міжнародних стандартах проєктного менеджменту, методах дизайн-мислення та психологічних теоріях, що в комплексі дозволить їм створювати ціннісно-орієнтовані проекти, бути більш ефективними при реалізації своїх креативних ідей, знаходити партнерів та залучати фінанси, зробити свої проекти більш медійними та популярними.

Дедлайн: 6 липня 2020 року.

Детальніше тут.

- Програма малих грантів громадської дипломатії уряду США – молодіжні та культурні проєкти

Проєктні заявки повинні бути пов’язані з однією або кількома прийнятними темами (перформативне та візуальне мистецтво, художнє мистецтво; інноваційні проєкти у сферах міського планування, спорту, VR-технологій тощо) та пріоритетами фінансування, які викладені в оголошенні.

Дедлайн: 6 липня 2020 року.

Детальніше тут. 

- Набір на дистанційний курс з доступу до інформації

Українське законодавство про доступ до інформації дає змогу журналістам та активним громадянам запитувати будь-яку публічну інформацію у державних органів. Наприклад, дізнатись, на що орган влади витрачав бюджетні кошти. Відповідати на запит зобов’язані і приватні компанії, зокрема, якщо вони є монополістами.

Дедлайн: 8 липня 2020 року.

Детальніше тут. 

- Табір Активних Громадян

Табір Активних Громадян – це платформа для розвитку лідерського потенціалу та соціальної відповідальності молоді, поширення досвіду, генерації ідей, усвідомлення можливостей для підвищення спроможності громад.  

Дедлайн: 14 липня 2020 року.

Детальніше тут. 

- Проект для громад «Впровадження нових форм співпраці влади та громадських організацій на місцевому рівні»

Проект складається з навчального компоненту, спільної роботи над локальними програмами розвитку громадянського суспільства в ОТГ та менторського супроводу впровадження змін в громадах. Також буде проведена серія інтеграційних заходів для поглиблення співпраці і обміну досвідом.

Дедлайн: 20 липня 2020 року.

Детальніше тут. 

- Civil Match: знайдіть партнерів з 10 країн та масштабуйте свій вплив

Запрошуються організації громадянського суспільства на Civil Match — інтенсивний онлайн-нетворкінг, що допоможе знайти партнерів у 10 країнах, синхронізувати цінності, створити спільні проєкти, а може й отримати разом фінансування.

Дедлайн: 22 липня 2020 року.

Детальніше тут. 

- Конкурс про впровадження стратегічних планів ОТГ щодо охорони довкілля

Мета конкурсу – надання допомоги у впровадженні реформи місцевого самоврядування в Україні шляхом сприяння практичній реалізації довгострокових / середньострокових стратегічних планів розвитку ОТГ щодо охорони довкілля, які було затверджено радами відповідних громад.

Дедлайн: 28 липня 2020 року.

Детальніше тут. 

- Конкурс для ЗМІ: «ФінГрамота: час звернути увагу!»

Мета цього конкурсу – через ЗМІ привернути увагу громадськості до проблематики браку фінансової грамотності серед сучасної молоді.

Дедлайн: 31 липня 2020 року.

Детальніше тут. 

- Для довкілля та Вікіпедії: фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі

Взяти участь у конкурсі можуть як професійні фотографи, так і любителі. Щоб долучитися, треба завантажити протягом липня фото природних територій власного авторства, зроблені у будь-який період часу. 

Дедлайн: 31 липня 2020 року.

Детальніше тут. 

Більше конкурсів на сайті Громадського Простору за посиланням. 

Leopolis.news