Юлія Тимошенко: Проштовхуючи узаконення грального бізнесу, влада прагне разом з мафією грабувати українців

http://leopolis.news/post/24290/yuliya-tymoshenko-proshtovhuyuchy-uzakonennya-gralnogo-biznesu-vlada-pragne-razom-z-mafieyu-grabuvaty-ukranciv

03/07/2020

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час брифінгу у Верховній Раді, повідомляє пресслужба «Батьківщини».

«Кримінальна мафія, яка стоїть за цим лобізмом, вже готова роздавати хабарі за ліцензії, влаштовувати в Україні всеосяжний гральний бізнес і заробляти на цьому мільярди. Ні в кого немає сумнівів, що цей бізнес не приносить прибутків людям, які грають. А от збагачуватися будуть мафіозні структури, для яких це завжди було великою наживою», – обурилася Юлія Тимошенко.

Голова партії наголосила, що команда «Батьківщини» зробить усе можливе, аби не дозволити владі ухвалити рішення, яке завдасть непоправної шкоди людям.

«Ми зараз будемо максимально торпедувати ухвалення цього закону, ми внесемо постанови про те, щоб ці закони переголосувати, і ми внесемо спеціальне подання до Конституційного суду, щоб він визнав незаконною цю діяльність, а сам закон – неконституційним», – запевнила лідер партії.

Крім того, Юлія Тимошенко застерегла, що слідом за легалізацією грального бізнесу влада хоче протягнути закон, який звільнить його від оподаткування.

«Щойно вони ухвалять легалізацію грального бізнесу, вони хочуть проголосувати за закон про звільнення від оподаткування тих структур, які гральним бізнесом будуть займатися. Не аграріїв звільняють від оподаткування, не космічну галузь, не літакобудування, не шахтарів, які сьогодні страйкують під адміністрацією президента. Вони законом звільняють від оподаткування гральний бізнес. Це робиться тому, що за все заплачено», – зазначила Голова «Батьківщини».

Юлія Тимошенко переконана, щойно влада піде зі свої посад, усі протягнуті нею антинародні закони будуть скасовані.

«Усе, що буде зроблено сьогодні, увійде в історію. І щойно ця влада піде з посад, будуть скасовані й закон про розпродаж сільськогосподарської землі, і закон про гральний бізнес. І чим швидше ця влада піде, тим швидше ми скасуємо всі закони, які вони наухвалювали проти інтересів України», – резюмувала Юлія Тимошенко.

Leopolis.news