logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Зеленський пообіцяв квартири морякам з Криму, що не зрадили Україні

05-07-2020 13:10788

Зеленський пообіцяв квартири морякам з Криму, що не зрадили Україні
Фото: прес-служба президента

Президент України Володимир Зеленський взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Військово-Морських сил Збройних сил України в Одесі.

Про це інформує прес-служба президента.

Глава держави подякував військовим морякам за службу та вшанував хвилиною мовчання пам'ять тих, хто захистив Україну ціною власного життя.

За словами Зеленського, роль українського військового флоту для обороноздатності нашої держави неможливо переоцінити: «Екіпажі корабельно-катерного складу та морської авіації, підрозділи морського напряму – ми нікому ніколи не дозволимо зруйнувати систему Чорноморської безпеки. І наша державна мета – системно нарощувати вашу міць. Ми знаємо, як у минулі роки Військово-Морські сили України в багатьох сенсах цього слова намагалися знищити та потопити. Я цього не просто не допущу. Я зроблю все, щоб український флот був взірцем потужності, сучасності та став справжньою гордістю України. Щоб ми були морською державою не в далеких спогадах минулого, а в реальному сьогоденні та найближчому майбутньому».

Володимир Зеленський повідомив, що сьогодні українські моряки отримають понад 70 квартир. Зокрема, моряки з Криму, які у 2014 році не зрадили Україні.

Президент зазначив, що їхня вірність присязі чомусь була для влади непомітною, і вони жили в жахливих умовах.

 «Мені соромно, що за весь цей час вони не отримали від держави гідної подяки. Але я радий, що нарешті справедливість перемогла», – сказав він.

Володимир Зеленський зазначив, що це – лише перші кроки у напрямку покращення умов життя військових моряків.

«Я зроблю все, щоб українські моряки відчували, що вони є справжніми супергероями, які дуже потрібні Україні», – наголосив Президент. 

Leopolis.news