Укргазбанк та ЮНІДО підписали договір для створення фонду кредитів на $1,5 млн

http://leopolis.news/post/24342/ukrgazbank-ta-yunido-pidpysaly-dogovir-dlya-stvorennya-fondu-kredytiv-na-15-mln

05/07/2020

Про йдеться у прес-релізі банку. 

Повідомляється, що фонд допоможе промисловим підприємствам отримати доступ до капіталу для впровадження систем енергоменеджменту відповідно до стандарту ISO 50001, а також інших заходів з енергоефективності.   

Фонд перехресно гарантується PLC Citibank Europe. Це перший та єдиний у своєму роді фінансовий механізм, створений організацією ООН спільно із українським фінансовим партнером, в основі якого лежить гарантія. 

«Особливо відчутною та корисною підтримка міжнародних інституцій буде для малого та середнього бізнесу, який зараз переживає чи не найважчі часи», – зазначив голова правління Укргазбанку Кирило Шевченко. 

Очікується, що гарантійний фонд кредитів зробить вагомий внесок у розвиток українського ринку промислової енергоефективності. Такий фінансовий інструмент є особливо важливим для української промисловості в контексті її відновлення від наслідків COVID-19.

Як зазначаэться, завдяки йому українські підприємства отримають додаткову підтримку, яка може бути спрямована на оптимізацію активів, покращення енергоефективності та відновлення і посилення конкурентоспроможності бізнесу. 

Leopolis.news