Глава УГКЦ подякував усім, хто дотримується правил карантину

http://leopolis.news/post/24388/glava-ugkc-podyakuvav-usim-hto-dotrymuetsya-pravyl-karantynu

06/07/2020

У слові на завершення Божественної Літургії в Патріаршому соборі Воскресіння Христового цієї неділі, 5 липня, Предстоятель, зокрема, наголосив на важливості носіння масок, дезінфекції рук та зберіганні соціальної дистанції. Про це інформує департамент інформації УГКЦ.

«Прагну щиро подякувати усім вам за спільну молитву, за те, що сьогодні ми все ж таки могли тішитися тим, що разом були і молилися», – сказав Глава Церкви, звертаючись до вірних.

Висловлюючи слова вдячності за дотримання правил карантину, Блаженніший Святослав підкреслив, що нині носіння маски є виявом поваги до іншої людини, до її життя і здоров’я. «Дуже дякую всім тим, які сьогодні в храмі вживаєте ці захисні маски. Дякую, що зберігаєте соціальну дистанцію, дезінфікуєте свої руки санітайзерами, що є при вході до храму», – наголосив архиєрей.

«Нехай Господь Бог дарує всім нам здоров’я в такий непростий час випробування нашої дисципліни, нашої християнської і народної свідомості», – побажав на завершення молитви Глава Церкви.

Leopolis.news