logo
18/04
17/04
2 ...

Львівський книжковий форум цьогоріч вперше проведуть онлайн

06-07-2020 21:391257

Львівський книжковий форум цьогоріч вперше проведуть онлайн
Фото: UkrMedia

Форум видавців у Львові цього року через пандемію коронавірусу вперше проведуть онлайн.

Про це повідомили у пресслужбі Book Forum, передає Tvoemisto.tv.

Форум проведуть 16-20 вересня. Фокусна тема цьогорічного фестивалю – «Перепис населення: знати, хто ми є». Програму формуватимуть 15 тематичних кластерів і спецпроєктів.

«Щоб жити разом, ми маємо один про одного знати якомога більше і таки знати правду. (…) Перепис населення – це сполука чесних питань і чесних цифр. Це нагода раптом чомусь сказати правду про себе, яка раптом чомусь буде цікавою комусь іншому», – говорить про фокусну тему її кураторка – літературознавиця і критикиня Ганна Улюра.

Новий формат, переконують організатори, надасть можливість відвідати фестиваль тим, кому раніше не вдавалось приїхати до Львова, тож у всіх поціновувачів літератури буде можливість почути улюблених письменників у будь-якому куточку світу.

Серед цьогорічних учасників – автори з України, 20 іноземних гостей з 15 країн із 4-х континентів, лауреати та номінанти Букерівської премії, Гонкурівської премії, Національних виборів читачів та критиків. Однією з головних подій стане трансляція Ночі поезії та музики нон-стоп за участі українських поетів і музикантів з усього світу.

Leopolis.news