У Львові відбудеться «Dovzhenko TALKS: Література на даху»

http://leopolis.news/post/24474/u-lvovi-vidbudetsya-dovzhenko-talks-literatura-na-dahu

07/07/2020

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Авторське читання від Остапа Сливинського для наших on-line слухачів — це поступова адаптація до сьогоднішньої реальності. Такий мистецький захід триватиме під час всього періоду літературних дискусій від „Dovzhenko TALKS: Література на даху“ з різноманітними митцями та культурними діячами міста», — зазначила Марта Іванишин, директорка Центру Довженка.

Захід транслюватиметься о 18:00 годині в режимі on-line на сторінці Центру Довженка у Фейсбуці (https://www.facebook.com/lvivdovzhenkocentre) в рамках проекту «Dovzhenko TALKS: Література на даху».

Довідка

Остап Сливинський — український поет, перекладач та літературознавець. Окрім того він співорганізатор міжнародного літературного фестивалю-симпозіуму «Скрипти / Inscriptis» (2003−2005 рр.) і програмний директор Міжнародного літературного фестивалю в рамках Форуму видавців у Львові (2006−2007 рр.). З 2009 року член редколегії польсько-німецько-українського літературного журналу «Radar». Ініціатор і учасник кількох синтетичних мистецьких проектів і перформансів («Повільне дзеркало», «Чотири сторони світла», «Приготування», «Зимовий король»).