logo
28/03
2 ...

На Львівщині вручили ключі від власного житла хлопцю, позбавленому батьківського піклування

07-07-2020 18:59524

На Львівщині вручили ключі від власного житла хлопцю, позбавленому батьківського піклування
Фото: Львівська ОДА

Сьогодні, 7 липня, хлопцю, позбавленому батьківського піклування, урочисто вручили ключі від квартири. Відтепер юнак мешкатиме у власному житлі, яке розташоване та території Камянка-Бузького району.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Хлопець з Куликова, Жовківського району Львівської області, позбавлений батьківського піклування, в березні відсвяткував повноліття. Мати залишила його майже відразу після народження, виховувався в інтернаті і дитячому будинку сімейного типу. Цього року завершив навчання у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва.

«Власне житло це міцний фундамент і добра допомога дітям, які обділені батьківським піклуванням. Дуже радий, що така програма в наші країні, в області і місцевих бюджетах є. Підтримати дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки, це дуже добра справа. Дякую всім, хто долучився до неї», зазначив заступник голови Львівської ОЛА Юрій Холод.

На купівлю двокімнатної квартири з Державного бюджету виділено 365,0 тис.гривень. Окрім того, з метою закупівлі зазначеного житла з районного бюджету  та з бюджету Куликівської селищної ради дофінансовано 40,0 тис. гривень. Відтак, загальна вартість помешкання у с. Добротвір Кам'янка-Бузького району становить 405,0 тис. гривень.

Leopolis.news