logo
18/04
17/04
2 ...

Колишнім керівникам Львівського локомотиворемонтного заводу повідомили про підозру

09-07-2020 16:55582

Колишнім керівникам Львівського локомотиворемонтного заводу повідомили про підозру

Слідчі повідомили про підозру в розтраті двом колишнім керівникам «Львівського локомотиворемонтного заводу».

Як інформує поліція Львівської області, зловмисників викрили слідчі відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативними працівниками Управління Служби безпеки України Львівської області за процесуального керівництва прокуратури області.

Як встановили правоохоронці, колишній голова правління та один з екс-директорів ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод», разом з іншими службовими особами, причетні до розтрати майна підприємства, а саме - кольорових та чорних металів на суму більше 940 тисяч гривень, вчиненною шляхом підробки документації. Також під час досудового розслідування правоохоронці затримали вантажний автомобіль «МАН», завантажений брухтом чорних та кольорових металів.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України та ч.2 ст.28 - ч.1 ст.366 (Службове підроблення) КК України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів та встановлюються інші особи, причетні до вчинення злочину.

Leopolis.news