Львівські патрульні за гарячими слідами спіймали двох злодіїв (ФОТО)

http://leopolis.news/post/24656/lvivski-patrulni-za-garyachymy-slidamy-spiymaly-dvoh-zlodiv-foto

10/07/2020

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Чоловік побачив як двоє невідомих осіб викрали в його сусіда газонокосарку і мали сумку та пакет, ймовірно, з цінними речами. Вони побігли в напрямку вулиці Грінченка.

За лічені хвилини патрульні 3 батальйону вже були на місці події і побачили розбите вікно у будинку. Очевидець лише сказав, що один з чоловіків високий, а другий низькорослий. Інспектори передали орієнтування іншим екіпажам. Поліцейські почали обстежувати прилеглі вулиці.

Невдовзі, на вулиці Космічній патрульні Роман Макітра та Сергій Купцьо виявили двох чоловіків. Їх зупинили і під час спілкування, вони плуталися у відповідях і панікували. Свою причетність до цього інциденту згадані особи заперечували і відмовлялися називати дані про себе. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції. Також, встановили власників будинку, які одразу приїхали.

Патрульні продовжували пошуки речей і злодіїв. Командир взводу Назарій Двожан та його напарник Віктор Терета на вулиці Космічній в одному із подвір'їв побачили газонокосарку. Поруч лежали сумка та пакет. Марка та модель садового пристрою співпадала з викраденим. Інспектори одразу сповістили про знахідку слідчих. Потерпілі упізнали свої речі.

Патрульні встановили, що один із затриманих раніше чоловіків, а саме 33-річний громадянин проживає за цією адресою і є судимий за крадіжки, так само як і його 34-річний поплічник.

Згадані особи зрозуміли, що їх викрили і зізналися у скоєному. Вирішується питання про затримання чоловіків та поміщення їх в ізолятор тимчасового тримання. Їм загрожує відповідальність за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) ККУ.

Leopolis.news