logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

Делегація Міноборони Туреччини вшанувала полеглих українських воїнів (ФОТО)

10-07-2020 13:391422

Делегація Міноборони Туреччини вшанувала полеглих українських воїнів (ФОТО)
Фото: МОУ

Сьогодні, 10 липня, під час офіційного візиту в Україну, делегація Міністерства національної оборони Турецької Республіки на чолі з Міністром національної оборони Турецької Республіки паном Хулусі Акаром відвідала Залу пам’яті захисників України.

Про це повідомляє офіційний сайт Міноборони України.

Іноземну делегацію ознайомили із Меморіальним комплексом, який збудований з метою вшанування пам’яті українських захисників, які загинули в бойових умовах, мужньо виконуючи військовий обов’язок під час проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на сході України.

Представник Національного військово-історичного музею України розповів іноземним гостям про те, що це єдине місце в нашій країні, де зібрані та назавжди вписані в історію імена загиблих військовослужбовців і тут зберігається пам’ять про кожного воїна, хто віддав життя, захищаючи нашу державність та незалежність від підступного російського окупанта.

На Церемоніальному майданчику Міністр оборони України Андрій Таран та Міністр національної оборони Турецької Республіки пан Хулусі Акар вшанували пам’ять захисників України, які ціною власного життя виборювали волю і незалежність нашої держави та поклали квіти до Стели з Дзвоном Пам’яті.

Leopolis.news