logo
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
16/04
2 ...

Ігор Телішевський: У Садового немає стратегії, як діяти під час карантину, все відбувається хаотично

10-07-2020 13:311303

Ігор Телішевський: У Садового немає стратегії, як діяти під час карантину, все відбувається хаотично

Депутат Львівської міської ради, голова обласного осередку партії «За майбутнє» Ігор Телішевський різко розкритикував дії мера міста Андрія Садового щодо ситуації з пандемією коронавірусу  у Львові.

 

Про це він повідомила прес-служба обласного осередку «За майбутнє».

Телішевський вважає, що у Садового просто не було жодної стратегії, як діяти під час карантину і як з нього виходити.

«Все відбувається хаотично: то скасовують обмеження, то їх знову вводять. Тобто у міста не було жодного плану, як працювати і жити під час пандемії коронавірусу. У нас було так, що у п’ятницю все закривають, а в понеділок все знову відкривають. Тому логіки у таких діях я зовсім не бачу», – наголосив він.

За словами депутата, дуже багато рішень приймаються під тиском громад: «Суспільство натиснуло – думка Садового помінялась, громадськість підготувала протест – будь-яка комісія вже приймає рішення на догоду суспільству. Все було би добре, але ці рішення є абсолютно алогічними та нераціональними і особисто я жодним чином не можу їх зрозуміти».

На думку Телішевського, умісті за таких обставин мають бути серйозні обмеження, перевірки і штрафи.

«До речі, свого часу стояло питання ринків, наприклад. Коли варто було відкрити ринки, бо вони знаходяться на свіжому повітрі, то нам, депутатам, відмовили, а людей «загнали» у супермаркети. Де логіка? Ми повинні багато що обмежити, але це треба робити розумно. Наприклад, ми маємо обмежити проїзд людей у громадському транспорті, але тим же лікарям якось треба добиратись на роботу.
Тому це все важко пояснити, якщо, як я вже казав, у міського голови немає стратегії, як виходити з карантину чи боротись із Covid-19. Нічого подібного і близько не розроблялось, Андрій Садовий не брав на себе жодної відповідальності та не очолив штат. Він все переклав на плечі своїх заступників і тепер, якщо все добре пройде, то Садовий молодець, якщо ні, то винні люди, які до цього не мали жодного стосунку», – підкреслив Телішевський.

За словами депутата, є багато заходів, де сам Андрій Садовий порушує правила карантину: «Він стоїть у церкві без маски, роздає якісь нагороди теж без маски. Міський голова має на власному прикладі показувати, як слід поводитись львів’янам, а він навіть цього не робить». 

Leopolis.news