У Львові активісти вперше в історії прибирали парк з використанням унікального мобільного додатку

http://leopolis.news/post/24773/u-lvovi-aktyvisty-vpershe-v-istori-prybyraly-park-z-vykorystannyam-unikalnogo-mobilnogo-dodatku

13/07/2020

Вперше в історії Львова прибирання лісопарку відбулось з допомогою унікального та безкоштовного додатка EcoHike.
Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Прибирання відбулось із дотриманням усім соціальних дистанцій та протиепідеміологічних заходів. Учасники акції віднайшли, позначили на карті та згодом прибрали 24 локації. Загалом в акції взяли участь близько 150 учасників

«Новий функціонал, який з’явився в оновленій версії додатку EcoHike, відкриває нові можливості для користувачів. Це дає змогу свідомим громадянам об'єднуватись та прибирати забруднені території більш ефективно. Зокрема у додатку вже з'явилися партнерські заходи з прибирання сміття, долучитися до яких може будь-хто охочий. Трохи згодом можливість створювати власні заходи з'явиться і у решти користувачів. Крім того, будь-якими мітками та заходами в EcoHike користувачі можуть ділитися у соціальних мережах, залучаючи до прибирання та свідомого ставлення до довкілля ще більше громадян», — коментує Юрій Голованов, консультант компанії GlobalLogic, лідер проекту EcoHike.
Під час прибирання використовували матеріали від Biosphere Corporation — пакети для сміття, які виготовлені із переробленого матеріалу, вологі антибактеріальні серветки та рукавички. У корпорації впевнені в тому, що сміття — це ресурс, тому вже більше 10-ти років «Біосфера» використовує рециклінгову сировину при виробництві пакетів для сміття — робить пакети для сміття зі сміття.
EcoHike — це створена львівськими інженерами GlobalLogic платформа, що вже об'єднує тисячі небайдужих українців та допомагає зробити наше довкілля чистішим. З допомогою додатку EcoHike під Apple iOS та Google Android користувачі можуть відмічати на мапі засмічення, які вони не можуть прибрати самотужки, або ж шукати та допомагати очистити мітки, створені іншими користувачами.
«Компанія GlobalLogic завжди підтримує ініціативи, що стосуються соціального життя суспільства. Тому ми впевнені, що з допомогою додатку EcoHike ми зробимо Україну чистішою», — коментує Вікторія Константинова, директор з маркетингу GlobalLogic в Україні.

Leopolis.news