logo
29/03
28/03
27/03
26/03
2 ...

Львів’ян запрошують на блюз під зорями – живий концерт «Joe Cocker Tribute»

26-07-2020 19:391229

Львів’ян запрошують на блюз під зорями – живий концерт «Joe Cocker Tribute»

Літній оксамит львівського вечора, приємна компанія, атмосферність у повітрі та келих вина у супроводі якісного блюзу... Теж скучили за цим? Тоді запрошуємо Вас!

 

31 липня у !FESTrepublic на вул. Старознесенській відбудеться довгоочікуваний живий концерт Аніса та гурту Cover Jam «Joe Cocker Tribute», повідомляє пресслужба артиста.

Уперше за час карантинних обмежень захід відбудеться у форматі open air. Початок о 19:00.
Це перший із літньої серії концертів у !FESTrepublic. Усіх шанувальників фірмової музики Джо Кокера закликають прийти і підтримати організаторів, музикантів та майданчик.
Кількість місць обмежена, тому радимо придбати квитки заздалегідь тут: https://gastroli.ua/tickets/dzho-koker-bliuz-pid-zoriamy/buy

І не хвилюйтесь організатори подбали про Вашу безпеку!

«Буде дуже класно і гаряче! Готуємо нову програму на основі старої. Чому варто прийти? По-перше, щоб підтримати музикантів, по-друге, щоб підтримати культурну діяльність і третє – щоб підтримати бізнес (ресторани, ПАБи і так далі). А найголовніше – ви зможете насолодитись фірмовою музикою Джо Кокера! Для нас цей концерт буде першим після величезної перерви. Сподіваємось, що це лише початок і ситуація з пандемією закінчиться дуже скоро. Будьте усі здорові!», – зазначив Аніс.

Аніс Еттаєб. Joe Cocker. Tribute. Lviv Opera. 14.11.2017 (відео)

Leopolis.news