logo
19/04
15/04
12/04
11/04
08/04
07/04
02/04
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
2 ...

Юлія Тимошенко: Нинішня влада витягує гроші з українців за схемами попередньої

14-07-2020 11:556863

Юлія Тимошенко: Нинішня влада витягує гроші з українців за схемами попередньої
Фото: pravda.com.ua

В питанні тарифів президент, на жаль, діє на боці старих корупціонерів, а не звичайних громадян. Адже «Нафтогаз» так і залишається недоторканним, а схеми попередньої влади працюють, як і при Порошенко, спустошуючи кишені людей.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV, повідомляє пресслужба ВО «Батьківщина».

Вона нагадала, що тарифи й так набагато вищі за собівартість газу українського видобутку. Та й на світових ринках ціна палива знижується набагато швидше, аніж у платіжках громадян.

«Відповідальність за це люди цілком справедливо покладають на президента, який зосередив у своїх руках усю владу в країні», – зазначила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко зауважила, що згідно з даними опитувань, сьогодні усього 10% людей в країні вважають, що ситуація з тарифами змінилася на краще, майже 57% людей вважають, що ситуація погіршилася, а те, що політика не змінилася, а залишилася такою ж поганою – вважають 30% українців.

«Це вирок усій тарифній політиці, яку робить президент через свій орган – Національну комісію регулювання електроенергетики. Не можна у той час, коли на європейських біржах ціна на газ впала втричі з моменту епідеміологічної кризи, залишати такі тарифи на газ, на тепло, на гарячу воду, які є зараз», – наголосила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко переконана – сьогодні потрібно розслідувати, чому навіть в умовах зниження ціни на газ на міжнародних біржах, влада продовжує наживатися на людях. Корупція такого рівня, впевнена Голова партії, можлива лише за сприяння першої особи держави.

«Якщо на європейській біржі зменшилася ціна, то й у людей мусять зменшитися тарифи на газ, тепло, гарячу воду. Але цього не відбувається, а це означає, що є якийсь посередник, і він зареєстрований «Нафтогазом» у європейських державах, який знімає ці вершки та забирає у людей ці націнки на тарифи, які люди не мусять платити. Це є предметом серйозного розслідування, бо тільки президент України може або припинити цю несправедливість, або її кришувати», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Leopolis.news