logo
20/04
19/04
18/04
2 ...

На Золочівщині затримали чоловіка, який до смерті побив сусіда

14-07-2020 13:241073

На Золочівщині затримали чоловіка, який до смерті побив сусіда
Фото: ВК поліції Львівської області

11 липня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Золочівського району про тіло сусіда без ознак життя, яке він виявив на території його домогосподарства біля будинку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Золочівського відділу поліції, а також оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини. На місці події правоохоронці виявили тіло господаря – 60-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті, зокрема, травмами голови.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Завдяки спільним зусиллям поліцейські протягом доби встановили, що до скоєння злочину причетний 43-річний односельчанин загиблого. Близько 16.00, під час конфлікту, він побив сусіда, спричинивши йому тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

13 липня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Leopolis.news