logo
19/04
18/04
2 ...

Максим Козицький проінспектував хід ремонту школи в Старому Самборі (ФОТО)

15-07-2020 15:55699

Максим Козицький проінспектував хід ремонту школи в Старому Самборі (ФОТО)
Фото: ЛОДА

Голова львівської ОДА Максим Козицький, перебуваючи сьогодні із робочим візитом на Старосамбірщині, відвідав Старосамбірську загальноосвітну школу І-ІІІ ст. №1 імені Героя України Богдана Сольчаника.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Очільник області ознайомився із ходом виконання робіт у приміщенні опорного закладу та наголосив на важливості вчасного виконання усіх запланованих завдань.

«Понад шість сотень дітей із навколішніх сіл навчатимуться у комфортних, теплих умовах. Для забезпечення якісного процесу навчання ми докладаємо всіх зусиль. У школі завершують роботи із енергоефективності, і сподіваємось, що до настання холодів плани втіляться у життя», - зазначив Максим Козицький.

На реконструкцію приміщення школи скерували 9,5 млн грн, зокрема майже 8 млн - з державного бюджету, 582 тис. грн - з обласного та 975 тис. грн - з місцевого. У школі уже перекрили покрівлю, утеплили фасад з трьох сторін. Завершуються роботи із утеплення фасаду на четвертій стороні будівлі.

У школі сформовано 24 класи, в яких навчається 596 дітей, у 2014 році закладу присвоїли звання Героя України Богдана Сольчаника. Довіз учнів здійснюють двома «Школяриками».

Leopolis.news