logo
18/04
17/04
2 ...

Для молоді Львівщини відбудеться онлайн-марафон

15-07-2020 21:16608

Для молоді Львівщини відбудеться онлайн-марафон

Львівський обласний молодіжний центр спільно з громадським об’єднанням «Фундація Регіональних Ініціатив» у межах школи розвитку молодіжного тренера «КРОК» 3.0 запускає онлайн-марафон.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Основною метою марафону є формування корисних навичок учасників проекту. Щоранку у телеграм каналі проекту буде з’являтися відеотренінг на теми неформальної освіти,  медіаграмотності, громадської активності, мистецтва публічних виступів, тощо.

Як зазначають організатори, тренерами марафону стануть випускники школи розвитку молодіжного тренера «КРОК» 3.0. Нагадаємо, що проект   складався із двох етапів: серії навчань із 10 занять, впродовж яких учасники набували навичок необхідних для успішного молодіжного тренера та власне онлайн-марафону. Під час першого етапу майбутні тренери вчились як будувати структуру тренінгів, як ефективно використовувати невербальну комунікацію, як формувати власний бренд, створювати ефектні презентації та втримувати увагу аудиторії під час публічних виступів. Також в учасників відбувся захист структури їхніх проектів.

Марафон стартує вже 20 липня, для участі необхідно зареєструватися.

Leopolis.news