Ігор Телішевський: Корки – наслідок некомпетентності міської влади

http://leopolis.news/post/25018/igor-telishevskyy-korky--naslidok-nekompetentnosti-misko-vlady

16/07/2020

«Малехів. Фото зроблені сьогодні, не час пік, але вже величезна тягучка в бік центру Львова. Люди реально годинами простоюють, щоб дістатись на роботу, додому, відвезти дітей. Стоять вантажні автомобілі – стоїть бізнес. Величезна загазованість. Все це жахливі наслідки відсутності компетенції міських чиновників», - каже він.

Ігор Телішевський зазначив ,що незабаром буде створено Львівську ОТГ, куди увійдуть навколишні села, в тому числі й Малехів, а міська влада досі не розробила стратегії ,як інтегрувати ці населені пункти в міську систему транспортної інфраструктури.

«Зараз вже потрібно не думати, а діяти – будівництво розв’язок, реорганізація руху на завантажених перехрестях, запуск великогабаритного транспорту у прильвівські села, розбудова системи міського електротранспорту. Так, це величезний масив роботи, масштабні проекти, але якщо це не почати втілювати зараз, місто потоне у корках. Якщо немає якісної альтернативи у вигляді громадського транспорту, люди змушені користуватись приватними авто. Очевидно теперішня міська влада це не усвідомлює», - додав депутат.

Leopolis.news