logo
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
16/04
2 ...

Депутат Львівської облради Юрій Візняк очолив обласну організацію партії «Сила і честь»

21-07-2020 15:583870

Депутат Львівської облради Юрій Візняк очолив обласну організацію партії «Сила і честь»
Фото: Галінфо

Днями на обласній партійній конференції головою Львівської облорганізації партії «Сила і честь» обрано депутата Львівської обласної ради Юрія Візняка.

Цю інформацію Leopolis.news підтвердили у пресслужбі партії.

Юрій Ярославович Візняк працює директором Львівського палацу мистецтв. Тричі обирався депутатом Львівської обласної ради. Був головою комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації. У минулому пан Візняк очолював Городоцьку райдержадміністрацію, був виконувачем обов’язків директора телеканалу «Перший Західний».

«Сьогодні наше завдання привести у політику нових і молодих людей. Лідер нашої партії Ігор Смешко є державником, патріотом для якого Україна понад усе. Він має чітку програму розбудови сильної і самодостатньої Української Держави. І ця ідея знаходить все більше прихильників й у нашій області. Сьогодні до нас в партію ідуть дуже цікаві особистості. Ми однозначно будемо висувати сильний партійний список на виборах до Львівської обласної ради та інших рад області», - зазначив у коментарі Leopolis.news Юрій Візняк.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news