logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

У Червонограді поліція затримала чоловіка, який жорстоко побив відвідувача кафе

25-07-2020 11:40785

У Червонограді поліція затримала чоловіка, який жорстоко побив відвідувача кафе
Фото: Нацполіції Львівської області

За клопотанням слідчих, суд обрав підозрюваному, 36-річному місцевому мешканцю, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до восьми років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 24 липня близько 18.10 до Червоноградського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до місцевої лікарні був госпіталізований чоловік з важкими травмами.

До розкриття злочину були задіяні: слідчо-оперативна група, співробітники відділу карного розшуку, а також інших служб територіального підрозділу поліції.

Як встановили правоохоронці, потерпілий, 48-річний місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження у місцевому кафе під час конфлікту з іншим відвідувачем, який жорстоко побив його.

Проведеними заходами, протягом двох годин, поліцейські встановили особу зловмисника, 36-річного місцевого мешканця та затримали його. у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання -позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news