Віктор Винник і МЕРІ представили лірик-відео на пісню «Чому болиш?..»

http://leopolis.news/post/25647/viktor-vynnyk-i-meri-predstavyly-liryk-video-na-pisnyu-chomu-bolysh

27/07/2020

Віктор Винник і МЕРІ доволі продуктивно проводять карантин. Наприкінці березня музиканти видали п’ятий студійний альбом «Снайпери-Амури», було записано карантинну версію давнього хіта «Мерідіани», а також відзнято кліп на перший сингл з майбутнього альбому – пісню «Бувай ми здорова».

Однак у плани музикантів втрутився випадок. Віктор Винник коментує: «Мені написав київський музикант Юрій Дивисенко, який працює під неймом ReciDevist, і представив варіанти реміксу на наш трек «Чому болиш?..». Незважаючи на те, що я ніколи не планував робити танцювальну версію цієї пісні, бо вона, як на мене, надто лірична і особистісна, та коли почув запропоновані напрацювання, мені сподобалось і я погодився на співпрацю. За стилістикою ремікс нагадав мені 90-ті і музику Роберта Майлза. До речі, пісня «Чому болиш?..» написана у 1998-му».

Щоб представити нове творіння, яке тепер має назву Віктор Винник і МЕРІ – «Чому Болиш?..»/ReciDevist REMIX/, постало питання відеоряду. І оскільки відеокліп на пісню вже існує, його відзняв у 2017-му київський кліпмейкер Влад Разіховський, команда вирішила зробити лірик-відео. Це перше офіційне лірик-відео за усю історію МЕРІ. За основу було взято кадри з оригінального кліпу, з цією роботою чудово впорався давній знайомий Віктора Винника і МЕРІ – музикант, продюсер та режисер Ярослав Баран, знаний як співак Ярек.

Тепер проникливу і чутливу пісню «Чому Болиш?..» у новому звучанні зможуть почути і побачити усі прихильники української музики.

Leopolis.news