logo
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Вибух авто на базі відпочинку на Львівщині: основна версія правоохоронців – навмисне вбивство

28-07-2020 15:581691

Вибух авто на базі відпочинку на Львівщині: основна версія правоохоронців – навмисне вбивство
Фото: Нацполіції України

У Мостиському районі, на території бази відпочинку, продовжують обстежувати авто, яке вибухнуло вранці, внаслідок чого помер чоловік.

 

Зараз основна версія — це навмисне вбивство, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

«Слідчі відділу розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції Львівщини кваліфікували злочин за п.5 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Нагадаємо, сьогодні, 28 липня, близько шостої години ранку на одній з відпочинкових баз, розташованій у Мостиському районі, вибухнув автомобіль «Міцубіші Паджеро». Внаслідок події загинув водій - 41-річний львів’янин.

Зараз на місці події працюють: слідчо-оперативна група Мостиського відділення поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

За інформацією видання Zaxid.net, внаслідок вибуху загинув львівський підприємець Тарас Іваничко, який був власником кількох фірм, що займалися будівництвом, видобутком піску та гравію, нічного клубу «Юкатан» у Пустомитах, а також фігурував у справі про самовільне захоплення землі біля кафе-бару у Городку. Також,за даними видання, він був одним із кураторів грального бізнесу у Львові, відтак однією з ключових версій вбивства є розбірки кримінальних угруповань.

Leopolis.news