logo
28/03
27/03
2 ...

Львівських підприємців запрошують долучитись до онлайн-семінару щодо реалізації проєктів державно-приватного партнерства

29-07-2020 10:58492

Львівських підприємців запрошують долучитись до онлайн-семінару щодо реалізації проєктів державно-приватного партнерства
Фото: Львівської міськради

Минулого тижня Львів став першим містом в Україні, що затвердило перелік проектів, які можуть розглядатись для реалізації на умовах державно-приватного партнерства.

А вже незабаром мерія планує підписати меморандум про співпрацю з Агенцією з питань підтримки державно-приватного партнерства, аби об'єднати зусилля задля реалізації проектів у галузі містобудування, транспортної, соціальної, культурної, спортивної та іншої інфраструктури.

Відтак, зацікавлених у співпраці підприємців та усіх охочих дізнатись більше про ДПП запрошують приєднатись до онлайн-семінару, який відбудеться у четвер, 30 липня, об 11.30 год, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Семінар стане заходом, до якого ми долучимо наших розпорядників коштів, замовників, балансоутримувачів та комунальний сектор, а також тих потенційних партнерів, які вже звернулись до міста, або планують звернутись зі своїми ініціативами та ідеями. Ми хочемо дати якомога більше загальної інформації щодо того, що таке державно-приватне партнерство, які етапи підготовки проектів, як готується техніко-економічне обґрунтування, які є ризики на кожному етапі, які є форми договорів тощо. Є потреба подати більш детальну інформацію, аби люди були підготовлені, і ми всі розуміли важливість такого партнерства», — зазначив бізнес-омбудсмен ЛМР Сергій Кіраль.

Долучитись до семінару можна, звернувшись за тел.: (032) 254−60−06.

Нагадаємо, 20 липня виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення, яким затвердив перелік проектів, що можуть розглядатись для реалізації на умовах державно-приватного партнерства (ДПП) у Львові. Перелік охоплює одинадцять потенційних проектів державно-приватного партнерства ДПП, які передбачають як будівництво нових об'єктів, так і модернізацію існуючої комунальної інфраструктури.

Leopolis.news