Старосамбірщина посилить свій захист від коронавірусної інфекції

http://leopolis.news/post/25825/starosambirshchyna-posylyt-sviy-zahyst-vid-koronavirusno-infekci

30/07/2020

Водночас забезпечить ці установи медичними безконтактними інфрачервоними термометрами для попередження, запобігання та протидії поширенню корона вірусної інфекції СОVID-19 серед найменших жителів Прикарпаття.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Посилення захисту від небезпечної недуги вдасться досягти завдяки реалізації проекту «Запобігання та протидія поширенню корона вірусної інфекції СОVID-19 на території Старосамбірського району». Його підготувала районна рада і подала на конкурс ініціатив місцевих карпатських громад на 2020 рік, що проводився Асоціацією органів місцевого самоврядування ЄВРОРЕГІОН «КАРПАТИ – Україна».

«Районна рада, – сказала її голова Тетяна Терлецька, – набула певного досвіду в написанні якісних і вкрай актуальних проектів. Підтвердженням цього стало те, що наша заявка стосовно посилення захисту від новітньої пошесті конкурсною комісією Асоціації  органів місцевого самоврядування ЄВРОРЕГІОН «КАРПАТИ – Україна» визнана в числі переможців. Тепер цими можливостями зможемо скористатись в інтересах громади». 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news