На Старосамбірщині діє онлайн-табір з англійської мови за міжнародним проєктом

http://leopolis.news/post/25880/na-starosambirshchyni-die-onlayn-tabir-z-angliysko-movy-za--mijnarodnym-proektom

31/07/2020

 

У ньому беруть участь не лише десять дітей цього навчального закладу, а й з усієї України та волонтери багатьох країн  світу, повідомив кореспондент Leopolis.news. 

За словами учительки англійської мови Христини Бухній, Стрілківський ліцей як переможець зареєстрований за програмою “Art&Creativity”. Волонтер з Перу мав приї\хати на Старосамбірщину. Однак ситуація з коронавірусом внесла свої корективи, тому він з дітьми займається дистанційно по п’ять годин у день. Навчання розраховане на десять днів.

«Протягом дня діти спілкуються англійською, – зазначила вчителька. – Усього задіяно 300 учасників з різних куточків України. Сесії тривають по 40 хвилин, між ними є перерви. Для учнів – це, безперечно,  безцінний досвід як у плані опанування та вдосконалення англійської, так і технічно. Адже доводиться застосовувати різні онлайнплатформи, програми. Є ще й інша суттєва перевага – залишаючись вдома, ліцеїсти з Прикарпаття знаходять нових друзів та весело проводять час “.

Учасники мають чудову нагоду поглибити свої знання з англійської мови. Координатори дають їм визначені тематикою завдання та матеріали. Використовуючи різні програми та сучасні гаджети, діти створюють власні креативні проєкти, які завантажують на Padlet.

Важливо, що кожен день закінчується онлайн обміном враженнями, іграми та презентацією волонтерів своїх країн. Після закінчення табору всі учасники отримають подарунки та сертифікати.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news

Фото LMN