logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Справу про хабар на депутатку Дрогобицької міської ради передали до суду

31-07-2020 17:52794

Справу про хабар на депутатку Дрогобицької міської ради передали до суду
Фото: Укрінформ

Прокурори у Дрогобичі доводитимуть у суді вину місцевої депутатки. Ідеться про депутатку Дрогобицької міської ради, голову постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, яка, за версією слідства, 27 травня цього року отримала від місцевого мешканця близько 80 тис грн неправомірної вигоди.

Як повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області, за ці гроші депутатка обіцяла надати у приватну власність 944 кв м землі для індивідуального садівництва та повпливати на прийняття рішення про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою.

Однак, була викрита прокурорами, слідчими поліції та спецпризначенцями обласної СБУ «на гарячому».

Її дії кваліфіковано за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Жінці повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. На цей час, досудове розслідування завершено. Прокурори скерували обвинувальний акт до суду.

У разі доведення вини, фігурантці може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Leopolis.news