«Тиша» на Донбасі: бойовики здійснили 3 провокативні постріли

http://leopolis.news/post/26138/tysha-na-donbasi-boyovyky-zdiysnyly-3-provokatyvni-postrily

05/08/2020

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

«Станом на ранок 5 серпня ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. На ділянках відповідальності переважної більшості підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано», – йдеться у повідомленні.

Минулої доби збройні формування Російської Федерації здійснили 3 провокативні поодинокі постріли в бік українських позицій. Зокрема вночі противник один раз вистрілив з ручного протитанкового гранатомету неподалік населеного пункту Піски. А пізніше, поблизу Майорського ворог спробував спровокувати наших воїнів одним пострілом з підствольного гранатомету. Таку ж тактику застосував і біля Луганського.

«Розуміючи справжні підступні наміри та провокативну тактику ворога українські воїни на дії противника вогонь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед наших захисників немає», – повідомляють у штабі.

Від початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів з боку збройних формувань РФ було зафіксовано один обстріл. Так, двома пострілами з підствольного гранатомету противник провокував наших воїнів поблизу Шумів. Проте вогонь у відповідь українські захисники не відкривали.

Leopolis.news