logo
23/04
22/04
2 ...

На Львівщині проведуть онлайн-семінар із земельних питань

05-08-2020 16:00658

На Львівщині проведуть онлайн-семінар із земельних питань
Фото: notorture.org.ua

Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації інформує про те, що 12 серпня відбудеться авторський семінар для громад на тему: «Зміни у плануванні та використанні земель: до чого слід готуватись».

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Даний захід відбудеться в режимі онлайн та розпочнеться об 11:00 год.

На порядку денному заплановано розгляд наступних питань:

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель» від 17.06.2020 № 771-IX – основні моменти.

Ризики впровадження деяких нововведень для громад.

Як підготуватись громаді до запровадження Закону № 711 та зберегти контроль над ситуацією.

Онлайн-семінар буде цікавий для голів, заступників, землевпорядників, юристів та спеціалістів з розвитку місцевих громад, де лектором виступить Кальніченко Алла Георгіївна, директорка ТОВ «Експертний Центр Права», експерт із земельного та суміжних прав.

Вхід вільний для вищеперелічених за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://expertprava.com.ua/seminar.

«Впровадження норм Закону № 711 дозволить забезпечити сталий розвиток територій з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів, гарантуватиме ефективне використання та охорону всіх земель у межах території ОТГ, позволить задовольняти земельні потреби своїх громадян та залучати інвесторів. Тому, прошу представників місцевих рад активно долучитися до онлайн-семінару задля посилення правової спроможності громад», - зазначила директорка департамент Юлія Шопська.

Leopolis.news