logo
23/04
22/04
2 ...

У Самборі та Дрогобичі пройшли тренінги з молодіжного підприємництва

05-08-2020 17:06896

У Самборі та Дрогобичі пройшли тренінги з молодіжного підприємництва
Фото: ЛОДА

4 – 5 серпня у м. Самбір та м. Дрогобич відбулись тренінги «Мотивація до підприємництва  та визначення зовнішніх та внутрішніх ресурсів молодого підприємця» в межах першого етапу проєкту «Об'єднання та підвищення взаєморозуміння української молоді через розвиток молодіжного підприємництва та розбудову місцевих громад Донецької, Львівської, Харківської та Херсонської областей.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Які існують основні бізнес-моделі, де шукати ресурси на власну справу, що потрібно для реалізації власної ідеї; як зрушити з місця на шляху від мрії до реалізації та як вдало вивчити потреби та бажання потенційних споживачів? На всі ці питання, учасники тренінгів шукали відповіді разом з бізнес-тренерками Надія Карплюк (Координатор напрямку проектної діяльності та фандрейзингу у ГО «Ліга діловіх та ПРОФЕСІЙНИХ жінок України») та Марія Бугаєнко (бізнес-тренер у IQholding).

Нагадаємо, що в рамках проекту передбачено триступеневу відбіркову систему навчання: тренінги, хакатон, п’ятиденний молодіжний «BissinessCamp». Загалом протягом двох днів було залучено 35 осіб з числа активної молоді Львівщини віком 16-24 роки, з яких на конкурсній основі будуть відібрані учасники другого етапу проєкту - дводенний хакатон. Під час хакатону наймотивованіші учасники тренінгів будуть розробляти власні бізнес-ідеї, готувати презентації та бізнес плани, а фіналісти на конкурсній основі будуть відібрані на участь у «BissinessCamp».

Проєкт реалізовує всеукраїнська громадська організація «Поруч» за підтримки відділу преси, освіти і культури Посольства США в Україні та сприяння відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації. Регіональним партнером виступає Фонд «Право і демократія».

Leopolis.news