logo
20/04
19/04
2 ...

Очільник Львівщини Максим Козицький проінспектував ремонтні роботи школи у Миколаєві

05-08-2020 17:28582

Очільник Львівщини Максим Козицький проінспектував ремонтні роботи школи у Миколаєві
Фото: ЛОДА

Сьогодні, 5 серпня, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький із робочим візитом перебуває у Миколаївському районі.

У межах поїздки очільник Львівщини ознайомився із капітальним ремонтом даху Миколаївської ЗОШ І-ІІІст. №1. Роботи тут розпочалися у липні, а завершити планують до кінця цього місяця, повідомляє пресслужба ЛОДА.

Загальна кошторисна вартість робіт на об'єктах становить 395,2 тисячі гривень.

Окрім того, освітній заклад став один зі 106 в області, відповідно до переліку погоджених пропозицій щодо використання освітньої субвенції у 2020 році. Мова йде про кошти, які спрямують на ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти.

«Поки школярі перебували на карантині, ми готувалися до оновлення та модернізації матеріальної бази освітніх закладів Львівщини. Львівська обласна державна адміністрація підготувала та подала пропозиції до Міністерства освіти і науки України щодо проведення ремонтів та закупівель обладнання для їдалень закладів загальної середньої освіти. Цьогоріч понад сто освітніх установ зможуть розпочати навчальний рік з оновленими харчоблоками, а діти отримають здорове харчування. Спільними зусиллями створюємо належні умови забезпечення якісного освітнього процесу», - наголосив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

Відтак, школа отримала мільйон гривень на сучасне обладнання. Іще 200 тисяч гривень мають скерувати із місцевого бюджету. У школі встановлять духові шафи, де можна готувати одночасно 5 різних страв, потужні витяжки, великий фритюр, марміт, посудомийку тощо.

Leopolis.news